01 Sep 2008 Press Release

ChocoEasy® - Çikolataya giden basit yol

Kendine özgü tadı olan kaliteli bir çikolatayı küçük miktarlarda bile üretmek imkansız mı diyorsunuz? NETZSCH-Feinmahltechnik GmbH firması çözümü tanıtıyor: Kompakt tesis ChocoEasy®!

Kapalı yapıya sahip ve az yer kaplayan tesislerle 25 ila 6000 kg arası ürün miktarları işlenebilir (ChocoEasy® 50 ila ChocoEas 6000 arası tesis büyüklüklerine bağlı olarak). Modüler yapı sayesinde tesisler tam olarak ihtiyaca uygun şekilde tasarlanabilir ve basit şekilde genişletilebilir.

Hammaddelerden başlayarak son derece esnek olan ChocoEasy® prosesi üzerinden standart çikolataların yanında diyet çikolatalar veya farklı şeker türleri ve katkılar içererek çikolatalar üretilebilir. Kullanımı kolay olan kompakt ve kapalı olan ChocoEasy® tesisi ile özgün ihtiyaçlara göre formüller doğrudan çikolata türü ve kalitesi değiştirilerek geliştirilebilir. Sıvı yumuşatma ve ince öğütme proses adımları için olan yeni teknoloji sayesinde sabit ürün kalitesi sağlanmıştır. ChocoEasy® ile yeni formüller geliştirilirken hayal gücünün neredeyse sınırı yoktur.