01 Apr 2007 Press Release

NETZSCH, en modern üretim tesisini tedarik ediyor

NETZSCH-Feinmahltechnik GmbH firması kısa süre önce yıldas 30.000 ton tifdruk boya üretebilen yeni bir üretim tesisini Rochdale - İngiltere'de bulunan Sun Chemical'e teslim etti.

Yeni bir makine teknolojisi kullanan NETZSCH proje ekibi, İngiltere'de toplamda 32 makineden oluşan anahtar teslim bir tesisi zamanında ve mutabık kalınan bütçe içinde tamamladı. Baskı boyalarını, dolgu maddelerini ve katkıları üreten ana bileşenler olarak PMD yoğun karıştırıcı, LME tipi yatay karıştırmalı bilyeli değirmen ve devrim yaratan Ψ-Mix entegre dispersiyon makinesi kullanılmıştır.

Dört boya hattının her birinde, reçine tesisinde ve katkı tesisinde elde edilen üretim verimi laboratuvardaki denemelerde ortaya çıkan sonuçların ve verilen garantileri tutmakla kalmayarak aşmayı bile başarmıştır.

NETZSCH-Feinmahltechnik GmbH şirketi birçok endüstri alanı için ürünlerin ıslak yapılandırılmasında liderdir ve makine teknolojisi ve tesis yapımı alanında sahip olduğu bilgi-beceresi sayesinde komple çözümler sunabilecek durumdadır - NETZSCH laboratuvarından doğrudan müşterinin üretim tesisine uzmanlık aktarımı.