28 Jan 2009 Press Release

NETZSCH Tesis Teknolojisi ve Proses Mühendisliği, anahtar teslim büyük bir tesis işini daha aldı

2006 yılında İngiltere'de yılda 30.000 ton gravür mürekkep üreten etkileyici bir üretim tesisini kurduktan ve 2008 yılında Almanya'da yılda 35.000 ton Heat-Set boya üreten başka bir büyük proje aldıktan sonra NETZSCH başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Sakata Inx Espana firması, solvent bazlı ambalaj baskı boyalarının üretilmesi amacıyla yeni bir tesisin hayata geçirilmesi için NETZSCH'in hizmetlerinden faydalanmaya karar verdi. En yüksek teknolojiyle donatılmış olan tesis, modern güvenlik düzenekleriyle donatılacak ve Barselona'ya yakın bir yere kurulacaktır.

Tesisin Almanya'da işletime alınmasından beri bu üretim tesisi Avrupa'da kendi türünün en büyüğü olmuştur. NETZSCH, proses mühendisliğinden, tesisin projelendirilmesinden ve tasarımından sorumlu olup tesisin performansını garanti etmiştir.

Dünya çapında en büyük baskı boyaları üreticilerinden biriyle birlikte çalışacağımızdan dolayı son derece memnunuz. Sistemin işletime alınması 2009 yılının son çeyreği için planlanmaktadır.