24 Feb 2009 Press Release

NETZSCH'in ProSweets Cologne 2009 fuarına başarılı katılımı

4 Şubat 2009 tarihinde ProSweets Cologne fuarı kapılarını kapattığında 100'den farklı ülkeden gelen 14.700 ziyaretçi ve 28 ülkeden gelen 307 katılımcı şirket yeni bir rekora imza atmışlardı. ISM Uluslararası Tatlı Fuarına paralel olarak düzenlenen bu fuarın ana ilgi alanı tatlı ürünlerin üretiminden işlenmesine ve ambalajına kadar olan tüm tedarikçi zinciriydi.

NETZSCH Öğütme ve Dispersiyon faaliyet alanı da NETZSCH-Feinmahltechnik GmbH ve NETZSCH-CONDUX Mahltechnik GmbH firmalarıyla bu yılki ProSweets fuarında temsil edilmişti. Ortak fuar standında NETZSCH, ChocoEasy® 50 kompakt modülünü tanıttı. Altı farklı boyutta olan serinin en küçüğü olan bu tesisle bir defada 25 ila 50 kg bitter, sütlü veya beyaz çikolata üretilebilir. ChocoEasy® tipi tesislerin kolay kullanılabilme, az yer ihtiyacı, kısa proses süreleri, içerik, kalite ve incelik üzerinde tam kontrol gibi avantajları fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekti.

Koruyucu ve verimli şeker öğütme konusu söz konusu olduğunda NETZSCH istenen cevaba sahip! Öğütme inceliği ayarlanabilirken maksimum performans ve düşük öğütme sıcaklığı sayesinde yüksek ürün kalitesi CONDUX Üniversal Değirmen CUM'un dikkat çekici özellikleri arasındadır. Makine gövdesi ve öğütme takımları için paslanmaz çelik tiplerin yanında toz patlamasından korumalı türler gibi farklı güvenlik konseptleri de standart özellikler arasındadır.

Dünya çapında faaliyet gösteren NETZSCH'in bilançosu ProSweets Cologne 2009 fuarı için oldukça pozitif: Üst düzey kişilerle kurulan irtibatların yanında beklenmedik şekilde özellikle yurtdışından birçok yeni müşteriyle görüşmeler oldu.