11 Aug 2015 Press Release

LFA (Light Flash Apparatus) Termal Difüzyon ve İletkenlik Test Cihazı - 1250°C’ye kadar

Flash metodu bir çok malzemnin termofiziksel özelliklerini belirlemede kullanılan hassas, güvenilir ve etkili bir metottur.

NETZSCH halihazırda 2013 yılında tanıttığı ZoomOptics özellikli yeni sistemi LFA 467 HyperFlash® modeli ile sektördeki başarısını kanıtlamıştır. Neredeyse iki yıl sonra, NETZSCH tekrar yeni LFA 467 HT HyperFlash® modeli ile gelişimci ruhunu sergilemiştir.

NETZSCH, denenmiş ve güvenilir LFA 467 platformu üzerine, oda sıcaklığı ile 1250°C arasında çalışan dünyanın ilk ve tek Xenon lambalı flash cihazını geliştirmiştir. Bu kompakt, masaüstü ve lazersiz model ile firmamız böylece gelişen yüksek sıcaklık sektörüne başarı ile girmiştir. LFA 467 HT HyperFlash® modelinde ZoomOptics özelliği standarttır. 2 MHz’lik ultra hızlı data alma hızı ve 20 μs ‘ye kadar aşırı derecede kısa atım (pulse) süreleri çok ince ve yüksek iletkenlikli malzemelerin ölçümü için optimal şartları sağlamaktadır.

NETZSCH böylece garantiye aldığı hassas ölçüm sonuçları ile termofiziksel özelliklerin belirlenmesi alanındaki uzun yıllardır süregelen liderliğini korumaktadır.